Raaka-aineet

Haluamme tarjota sinulle korkealaatuisia ihonhoito- ja saunatuotteita, huomioiden ja tukien luonnon monimuotoisuutta.  Kaikki toiminnot tuotekehityksestä pakkauksiin, raaka-ainevalintoja myöten perustuvat luonnon kunnioittamiseen ja kestävän kehityksen huomioonottamiseen. Korkealuokkaiset raaka-aineet Pohjolan puhtaasta luonnosta ovat meille tärkeitä ja tuotteidemme perusta. Pohjoisen luonnon monimuotoisuus tuleekin hyvin esille Melliksen tuotevalikoimassa ja raaka-ainevalinnoissa.

Hyvät, erinomaiset tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. Hyvinvointi tulee puhtaasta luonnosta!

Hunajan ohella käytämme huolellisesti valikoituja, korkealaatuisia raaka-aineita, kuten kotimaisia marjasiemen-, kasvi- ja yrttiöljyjä sekä –uutteita, jotka tukevat hunajan myönteisiä ominaisuuksia ja mm. ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja vähentävät ihoärsytyksiä ja kutinaa. Olemme valinneet tuotteisiimme pohjoisen luonnon aarteita; niittykukkia, turvetta, marjoja, villiyrttejä, koivunlehtiuutetta… Monet luonnon raaka-aineista ovat itsessään antioksidanttisia ja uudistavia, ja sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita – yksi tällainen on elämäneliksiiriksikin kutsuttu koivunmahla. Valmistuksessa meille on tärkeää käyttää puhtaita suomalaisia tehoaineita aina kun se on mahdollista, eli kaikin osin, mitä Suomen luonnosta kerättynä tai viljelykasveista on saatavina.

Seuraaviin sivuihin olemme koonneet tietoutta raaka-aineista, jotka ovat tuotteidemme perusta – tutustu sinäkin Suomen luonnon hienoihin aarteisiin!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone